Nemcsak tanítjuk, csináljuk is

7Digits ügyfelek az elmúlt évekből

Brainbar logo
Lidl logoTerrán tet
MKB Euroleasing Logo
Profession Állásportál Logo
Webshippy logo
Dora Natura logo
Digital Natives logo
RSM logo
Terrán tető logo

Fektess a tudásodba


Tapasztalt instruktorok

A 7Academy-n csak a legtapasztaltabb, az adott témához megkérdőjelezhetetlenül magas szinten értő szakértők oktatnak.


Képzést igazoló oklevél

Képzéseink gyakorlati fókuszúak, így a 7Academy oklevelei alátámasztják a mély gyakorlati tudás meglétét.


Karrier és egyéni siker

Akár munkavállalóként építesz karriert, akár saját vállalkozást üzemeltetsz, előbb-utóbb az üzleti készségek egyre szélesedő spektrumára lesz szükséged.

Rólunk mondták

Diákjaink véleménye

Elképesztő az a szakmai és technikai tudás, amivel ez a brigád rendelkezik

Krucsó Balázs

Egyedülálló, mert nemcsak up-to-date tudást ad, hanem gyakorlati módszereket is bemutat és mert a humort sem nélkülözi, ami könnyen emészthetővé teszi a néha igen száraz technikai anyagokat is. 0% bullshit, 100% érték!

További kurzusok

 • Ingyenes

  Ingyenes15 Shopify SEO Technika

  A hosztolt e-kereskedelmi rendszerek nagyágyúja, a Shopify rengeteg olyan lehetőséget rejt magában, amivel a SEO könnyen és gyorsan csúcsra járatható. Rich snippet-ektől a linképítésig, kép optimalizálástól a schema markup-okig. Átirányítások kezelése, canonical beállítások, tippek és trükkök meta tag-ekre és a Shopify blog tartalmaira. 15 konkrét technika, 6 magyarázó videó, számtalan screenshot és hasznos link.
  Tanulni akarok ›
 • Ingyenes

  IngyenesTartalomstratégia Minta

  Letölthető PDF formátumú tartalomstratégia minta részletes magyarázatokkal. Célmeghatározás módja, KPI-ok, personák, kulcsszókutatás, tartalom governance modell, méréstechnika, SEO, forgalomterelési taktikák és millió más szempont az inbound marketing gerincét képező tartalomgyártás tudatos megtervezéséhez.
  Tanulni akarok ›

Médiamegjelenések

ahol még találkozhattál a 7Digits Csapatával

Piac és profit Főoldal logo
Forbes logo főoldal
HírTV logo főoldal Digitális marketing képzés
HVG logo a 7Digits Digitális marketing képzés oldalán
Világgazdaság Digitális marketing képzés referencia
RTL Klub Digitális marketing képzés logo
NL Café logo a 7Digits online markketing képzés oldalán
ELLE Magazin online marketing képzés
Startupdate logo - Digitális marketing képzés a 7Digits Academy oldalán - logo

Prémium oktatási módszertan

Új dolgokat megtanulni mindig hasznos, de ha kicsit előre gondolkodsz, ennél sokkal többet is elérhetsz a tanulással

A 7Digits Ügynökség mindig is elöl járt a folyamatos továbbképzésben - nem is tehetünk másként, hiszen az online marketing és vele együtt a teljes online világ folyamatosan megújul. Azok az eszközök, csatornák, módszerek és taktikák, amik egyik nap még működtek, másnapra már idejét múlttá silányodnak. A folyamatos önfejlesztést az évek során az úgynevezett T-típusú modellben valósítottuk meg és ezt tartjuk az egyik leghatékonyabb továbbképzési metódusnak. A lényege, hogy egy adott területbe tanulj bele mélyen, mielőtt egy másikat elkezdenél.

GYIK

Gyakran Intézett Kérdések

 • Ki állítja össze ezeket az oktatási anyagokat?

  Minden tanfolyamunknak külön landing oldala van, ahol nem csak az instruktor(ok) szakmai hátteréről, hanem a kurzus hosszáról, formátumáról és céljáról is tájékozódhatsz, sőt, végignézheted a tartalomjegyzéket is. A 7Digits mindig is elkötelezett volt a minőségi üzleti ismeretterjesztés mellett, ezért minden szakterületről csak legjobb instruktorokat engedjük a 7Academy-n oktatni.

 • Kapok oklevelet a tanfolyamok végén?

  Minden Prémium tanfolyamunk biztosít a képzettséget igazoló oklevelet. Az ingyenes tanfolyamok esetében ugyanakkor ennek nem sok értelme volna, mivel ezek általában egy adott gyakorlati probléma megoldásában segédkeznek - tehát nem készségeket fejlesztenek, hanem valamilyen sorvezetőt, segédletet, vagy mintát biztosítanak egy adott feladat magasabb minőségű teljesítéséhez.

 • Kell vizsgát tenni a Prémium tanfolyamoknál?

  Van, ahol a vizsga követelménye lesz az oklevél kiállításának, de ilyen kurzusunk jelenleg még nincs. Ahol a képzettség igazolásához vizsgát kell majd tenni, azt egyértelműen jelezni fogjuk a tanfolyam oldalán.

 • Ha megvásárolok egy képzést, megmutathatom másnak is?

  A Prémium képzések esetében a Felhasználási feltételek egyéni felhasználást engednek, és az oklevél is egy főre lesz kiállítva a tanfolyam végén. Arra kérünk, hogy ismerd el oktatóink erőfeszítéseit azzal, hogy ha egy-egy részt meg is mutatsz másnak, a teljes kurzushoz nem biztosítasz hozzáférést boldog-boldogtalannak. Amennyiben legálisan szeretnél csoportos hozzáférést vásárolni, akkor kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és kitalálunk egy ellenállhatatlanul jó csoportos árat Neked.

 • Ha nem azt kapom, amit várok, visszakérhetem a kurzus árát?

  Igen. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy kurzus nem Neked való, mert túl sok, vagy épp túl technikai számodra, akkor írj nekünk és 15 napon belül visszafizetjük Neked a kurzus árát. Számunkra a legfontosabb, hogy elégedett diákjaink legyenek.

 • Amennyiben visszakérem egy kurzus árát, az oklevelet megtarthatom?

  Nem, a kiállított oklevelek automatikusan törlődnek a rendszerünkből, amennyiben elállsz a 7Academy és a közted létrejövő szerződéstől. Megteheted ugyan, hogy készítesz róla egy képernyőfotót, de bárki igazoltatni kívánja az okleveledet később, az "Nem található" üzenetet fog kapni a rendszerünkből. Az érvényes okleveleket ezzel szemben koorlátlan ideig tároljuk, így azok bármikor leellenőrizhetőek és hitelt érdemlően bizonyítják a végzettségedet.

Fektess a tudásodba

Nézd meg Prémium kurzusainkat és válaszd ki a hozzád legközelebb állót. Amit megtanulsz, azt senki nem veheti el tőled...