Általános kérdések

 • Milyen témákban találok oktatási anyagot a 7Academy oldalán?

  A 7Academy-n az üzleti élethez elengedhetetlen készségeket tanulhatod meg olyan témákban, mint a marketing, az értékesítés, a vállalkozási ismeretek, vagy épp a befektetések. A célunk hogy minél több magasan képzett vállalkozót, illetve közép- és felsővezetőt képezzünk, mert az üzleti sikernek egyre inkább a tudás az egyik legalapvetőbb feltétele.

 • Hogyan tanulhatok a 7Academy-n?

  A szándékunk, hogy egyrészt rengeteg ingyenes kurzussal segítsük a tanulni vágyó menedzsereket, vállalkozókat, marketingeseket és értékesítőket. Ingyenes kurzusaink általában egy adott problémához kínálnak mintákat, segédleteket, letölthető anyagokat, illetve bevezetésként szolgálnak egy-egy terület megismeréséhez. A 7Academy Prémium kurzusai az ingyenes anyagoknál sokkal részletesebbek, mélyebbek és egy-egy témakör mély, készségszintű elsajátítását teszik lehetővé. A Prémium kurzusok minden esetben a végzettséget igazoló oklevéllel zárulnak.

 • Hogyan férek hozzá a tananyagokhoz?

  Mind az ingyenes, mind a Prémium tananyagok regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálj és válogass kedvedre a tananyagok között. Minden kurzusunk on-demand, azaz akármikor elkezdheted és a saját időbeosztásod szerint sajátíthatod el a tananyagot.

 • Mi a tananyagok formátuma?

  Minden oktatási anyag rendelkezik egy saját oldallal, ahol minden esetben feltüntetjük a tananyag formátumát. A Prémium kurzusok kivétel nélkül videós tananyagok - esetenként letölthető BÓNUSZ segédletekkel, mintákkal, checklist-ekkel. Az ingyenes kurzusok általában írott, vagy vegyesen írott és mozgóképes formátumok.

 • Mennyi idő alatt kell elvégezni egy kurzust?

  Sem az ingyenes, sem a Prémium kurzusok nincsenek időhöz kötve. Olyan ütemben végzzed el azokat, ahogyan számodra kényelmes. A tananyag, amit megvásároltál, korlátlan ideig elérhető számodra.

 • A 7Academy akkreditált oktatási intézmény?

  Nem, a 7Academy nem akkreditált. Az energiánkat a naprakész, gyakorlati tudásanyag összeállítására és kérlelhetetlen minőségi prezentálására fordítjuk. A vásárlóink elégedettségénél komolyabb akkreditáció nem létezik - mi egyedül ebben hiszünk és ezért dolgzunk.

 • Hogyan tudom kifizetni a Prémium kurzusokat?

  A Prémium kurzusok fizetése bankkártyával, vagy PayPal-on keresztül történhet.

 • Ha nem nekem való a kurzus, visszakérhetem az árát?

  Igen, amennyiben már egy kurzus elején úgy érzed, hogy nem jól döntöttél a megvásárlásával, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a chat-en keresztül, mi pedig visszatérítjük neked a kurzus árát.

 • Valami még mindig nem villágos. Hova fordulhatok segítségért?

  Kérlek, vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal a főmenüben található chat-en keresztül és

Technikai kérdések

 • Hol találom az elkezdett tanfolyamokat?

  Mind az ingyenes, mind a Prémium tananyagokat a főmenü Vezérlőpult menüpontja alatt találod.

 • És hol vannak az okleveleimet?

  Bejelentkezést követően a jobb felső sarokban található Profil-ra kattintva a » Fellhasználói fiók » Bizonyítványok menüpont alatt találod meg a Prémium kurzusok sikeres teljesítését igazoló okleveleidet.

Üzleti kérdések

 • Több embernek szeretnék vásárolni, megtehetem valahogyan egyszerre?

  Igen, sőt, mennyiségi kedvezményt is biztosítunk. Kérlek, vedd fel velünk a kapcoslatot a chat-en keresztül.

 • Szeretnék saját privát kurzusokat, de úgy, hogy csak a saját kollégáim lássák. Megoldható?

  Igen, privát kurzusokra is van lehetőség a 7Academy-n. Kérlek, keress meg minket a chat-en keresztül.