A 7Digits Ügynökség

Online képzési oldala

Célunk, hogy a szinte napról-napra változó martech és online üzletfejlesztés területein ingyenes segédletekkel és prémium oktatási programjainkkal képezzük tovább a magyar vállalkozókat és a vállalati döntéshozók e témák iránt fogékony körét.

Médiamegjelenések

ahol még találkozhattál a 7Digits Csapatával

Piac és profit Főoldal logo
Forbes logo főoldal
HírTV logo főoldal Digitális marketing képzés
HVG logo a 7Digits Digitális marketing képzés oldalán
Világgazdaság Digitális marketing képzés referencia
RTL Klub Digitális marketing képzés logo
NL Café logo a 7Digits online markketing képzés oldalán
ELLE Magazin online marketing képzés
Startupdate logo - Digitális marketing képzés a 7Digits Academy oldalán - logo

Fektess a tudásodba


Tapasztalt instruktorok

A 7Academy-n csak a legtapasztaltabb, az adott témához megkérdőjelezhetetlenül magas szinten értő szakértők oktatnak.


Képzést igazoló oklevél

Képzéseink gyakorlati fókuszúak, így a 7Academy oklevelei alátámasztják a mély gyakorlati tudás meglétét.


Karrier és egyéni siker

Akár munkavállalóként építesz karriert, akár saját vállalkozást üzemeltetsz, előbb-utóbb az üzleti készségek egyre szélesedő spektrumára lesz szükséged.

Képzés típusok

Általános információ a képzésekről

  • Ingyenes kurzusok

    100% ingyenes kurzusaink egy-egy konkrét üzleti, vagy marketing problémára kínálnak megoldást letölthető minták, cheat sheet-ek, rövidebb e-book-ok formájában. Nem biztosítanak végzettséget igazoló oklevelet, inkább a mindennapi kihívásokban segítenek.

  • Prémium képzések

    Prémium videós tanfolyamaink elsődleges célja a résztvevők kiképzése egy-egy üzleti készségre. Az elméleti háttér magyarázatán túl ezek a kurzusok kivétel nélkül mély, azonnal használható gyakorlati ismereteket tanítanak és személyre szóló oklevelet biztosítanak a résztvevőknek.

Rólunk mondták

Vélemények az oktatási programjainkról

Dániel Hidegkúti

Dale Carnegie Központ

B2B marketingesként nagyon élveztem a profi anyagot, rengeteg inspirációt és ötletet merítettem belőle. Az anyagotok segített letisztítani a stratégiánkat, motivált a rég halogatott eszközök bevezetésére.

Nem csak tanítjuk, csináljuk is

7Digits ügyfelek az elmúlt évekből

Brainbar logo
Lidl logoTerrán tet
MKB Euroleasing  Logo
Profession Állásportál Logo
Webshippy logo
Dora Natura logo
Digital Natives logo
RSM logo
Terrán tető logo

GYIK

Gyakran Intézett Kérdések

  • Ki állítja össze ezeket az oktatási anyagokat?

    Minden tanfolyamunknál feltüntetjük az instruktor(ok) nevét és szakmai hátterét. A 7Digits márka mindig is egyet jelentett a kérlelhetetlenül magas minőséggel, ezért minden területről csak a szakma legjobbjait engedjük a 7Academy közelébe.

  • Kapok oklevelet a tanfolyamok végén?

    A Prémium tanfolyamok mindegyikéhez jár a képzettséget igazoló oklevél. Az ingyenes tanfolyamok nem biztosítanak ilyet, mert ezek sokkal gyakrabban egy adott gyakorlati probléma megoldásához segítenek hozzá, tehát nem készségeket fejlesztenek, hanem a mindennapi konkrét problémák megoldásához adnak kiindulópontot.

  • Kell vizsgát tenni a Prémium tanfolyamoknál?

    Alapesetben nem. Azoknál a tanfolyamoknál, ahol az oklevél kiadása vizsgához kötött, ott ezt a tényt gondosan feltüntetjük a képzés landing oldalán - nem lehet nem észrevenni.

  • Ha megvásárolok egy képzést, megmutathatom másnak is?

    A Prémium képzések ára egy főre vonatkozik és a Felhasználási feltételek is egyéni felhasználást engednek. Természetesen nem dől össze a világ, ha egy kurzus egy-egy részét megmutatod másnak is, de arra kérünk, hogy ismerd el oktatóink erőfeszítéseit azzal, hogy ezt nem teszed. A prémium képzések végzettséget igazoló dokumentuma amúgy egy főre szól. Amennyiben legális hozzáférést szeretnél több fő részére, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és kitalálunk egy ellenállhatatlanul jó árat rá!

Fektess a tudásodba

Nézd meg Prémium kurzusainkat és válaszd ki a hozzád legközelebb állót. Amit megtanulsz, azt senki nem veheti el tőled...

Ne maradj le!